Transformatieve coaching in Amsterdam

Verbeter de relatie met jezelf en anderen

  • Verzeild in een conflict en weet je niet hoe verder?
  • Gebukt, geblokkeerd, gestressed geraakt onder grensoverschrijdend gedrag of ander conflict, en verlangend naar een uitweg? 
  • Niet in staat stappen te zetten agv een innerlijk dilemma of conflict?
  • Te veel ballen in de lucht en moeite met je grenzen bewaken?
  • Kapot moe, min of meer burnout? 

Nou, kom maar door, we helpen je graag. Dat doen we al meer dan 20 jaar met veel liefde en toewijding. En met blije, zwaar opgeluchte reacties van onze klanten!

Voor wie?

Ons maakt het niet uit wie je bent of wat je doet, maar feit is dat wij al jaren vooral hulpverleners aantrekken. Leuke, betrokken sociale professionals, vaak hoogsensitief en met een holistische inslag, die begeleid willen worden door iemand met veel ervaring, die hen bij hun gevoel kan brengen. Want mentaal weten ze vaak wel hoe het zit. Velen vinden het heel prettig dat ze niet bekend zijn met de methode, omdat dit hen ruimte geeft om te leren en te verdiepen. Om als mens én professional te groeien.  
Behalve sociale professionals trekken we ook wel docenten/leerkrachten en kunstenaars aan. Ik denk eigenlijk omdat we op basis van zelfsturing werken. Dat ze het vaak fijn vinden om zelf de regie te hebben. En ook vanwege de lichaamsgerichte en creatieve coachingtechnieken die we inzetten. Dat niet alles via het koppie hoeft te gaan.
En soms melden zich ook particulieren, met privé-conflicten. Dat kan natuurlijk ook: een conflict op het werk verschilt inhoudelijk niet altijd zoveel van een prive-conflict. Ook leuk en welkom dus.
Samenvattend: Gevoelsmensen. Analytische mensen. Spirituele mensen. Creatieve mensen. Fijne, harststikke leuke types kortom! 😋

 

Plan een kennismakingsgesprek => 

Dit zijn de trajecten 

Transformatieve Lifecoaching => Bij innerlijk conflict en/of dreigende burnout

Transformatieve Conflictcoaching => Een uiterlijk conflict zelf in goede banen leiden

Transformatieve Conflictbemiddeling => Individueel én samen in begeleiding 

Transformatieve Coaching => Bij grensoverschrijdend gedrag (Psychosociale Arbeidsbelasting) en ander diep conflict

Leiderschapscoaching => Jaartraject leiderschap op basis van natuurlijke principes

Weten of onze dienstverlening bij je past?

Wij nemen de tijd voor je (nooit meer dan een klant per dagdeel) en werken op basis van onze eigen unieke methode. Het is een fijn proces: geen hard work, maar verzachtend, verdiepend en verrijkend. Je gaat geheid je eigen essentie en kracht weer ervaren. En inzetten!
Benieuwd of we een match zijn?  

 

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend strategiegesprek

 

NB Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring van toepassing