We have a dream!

De Vrijplaatscoach is een Amsterdams bureau voor conflict- en re-integratiebegeleiding, gespecialiseerd in werkdruk en werkstress (psychosociale arbeidsbelasting). Middels het bieden van een Vrijplaats® - een veilige plek - helpen wij zowel de werknemer als de werkgever bij het vinden en vormgeven van een constructieve uitweg uit een vastgelopen situatie. Doel is er samen aan uit te komen en beter van te worden. 

 

De serviceconcept van de Vrijplaats® werd ontwikkeld op basis van vele jaren conflictervaring in begeleidings-, management en directiefuncties. De aanpak biedt partijen de ultieme ondersteuning bij conflict en onmacht. De werkwijze is gericht op het mobiliseren van constructieve zelfsturing, win-win en zingeving. 

 

Het bureau is met name werkzaam in de Zorg- en Welzijnssector in de regio Amsterdam. Aan ons bureau in hartje Amsterdam, zijn 2 senior begeleiders verbonden, die zich sinds 1999 met het transformeren van psychosociale arbeidsbelasting bezig houden.

 

Onze visie op psychosociale arbeidsbelasting is: benut conflict! Conflict negeren staat gelijk aan het blokkeren van groei en ontwikkeling. Conflict op de werkvloer - elk conflict - bevat wezenlijke boodschappen en sturingsinformatie, zowel op persoonlijk als op organisatieniveau. Hoewel geen genode gast, komt het altijd precies op het juiste moment! 

 

Wij dragen met plezier ons steentje bij aan maatschappelijke ontwikkeling. Graag willen wij zoveel mogelijk mensen helpen beter met conflict om te gaan. Daarom startten we in 2014 het initiatief Vrijplaats Amsterdam / Conflicthulp Minima, dat kosteloos conflictcoaching biedt aan Amsterdammers met een een kleine beurs. Voor meer informatie, zie www.conflicthulpminima.nl

 

Wij gaan voor een veilige, vriendelijke en inclusieve samenleving, met volop aandacht voor groei en ontwikkeling. Jij ook? Word dan lid van onze Facebookgroep: Vrienden van de Vrijplaats!

 

Volg ons op Facebook!