Aanmelding E-zine en aanvraag E-book Nee Zeggen voor Empaths

Gratis

Inschrijven voor het E-zine Van Conflict naar Groei?

Ontvang hierbij gratis het E-book 'Nee zeggen voor Empaths.'
Mét richtlijnen voor een helder besluit...

Nee-Zeggen Cover-3 In dit E-book:

groen balletje Waarom nee zeggen zo lastig is voor empaths

groen balletje De helpende mindset

groen balletje Nee zeggen in 4 stappen

groen balletje Het onderliggende verlangen

groen balletje Een Checklist Nee Zeggen + 3 richtlijnen voor een helder besluit

groen balletje Een oefening voor als je ECHT niet weet wat te doen

 

 

Dit zeiden anderen over het E-book: 

"Het probleem van geen nee kunnen of durven zeggen wordt in dit e-book vanuit allerlei invalshoeken toegelicht, waarbij er ook aandacht is voor de onbewuste motieven die een rol spelen. Tijdens het lezen werd ik als coach nieuwsgierig naar de goede adviezen van Alexandra. Ook toepasbare adviezen voor als je het echt niet weet! De vormgeving is prachtig en het leest makkelijk. Echt een e-book om door te geven." Drs. Angelique Kruip, psychosyntheticus.

"Klasse, de spijker op de kop, hoe overzichtelijk en herkenbaar door jou benoemd en beschreven....  Vroeger dacht ik altijd: dat lukt haast niet. Maar jij rijkte me de sleutel aan waar de pijn en frustratie zat van binnen. Ik besef nu dat geen NEE durven zeggen een energievreter was die me heel veel stress en onrust bezorgde. Dankzij jouw e-book ben ik naar empathie en mededogen voor mezelf gegaan, want ik ben ook belangrijk en waardevol!" Ank Schroeder

 

"Helende energie Alexandra, door het lezen van je e-book alleen al. Schitterende uitgave. Heldere en praktische benadering, dankjewel." Paul V. 

 

Als je dit E-book download kom je op mijn emaillijst en ontvang je circa één keer per maand (of minder) mijn E-zine van Conflict naar Groei. Hierin inhoudelijke info over omgaan met conflict, stress en grensoverschrijdend gedrag, Natuurlijk biedt elk mailtje je de mogelijkheid je eenvoudig weer uit te schrijven. 

 


InschrijvenNaam:
E-mailadres:
 
code Code refresh
Typ code: