Gratis coaching voor minima

Gratis coaching voor de Amsterdammer met de kleine beurs

Ja, je leest het goed! Als je het zelf niet kunt betalen, kun je via ons sociale project Vrijplaats Amsterdam KOSTELOOS professioneel gecoacht worden door een gecertificeerde vrijplaatscoach. Voorwaarde is dat je minima bent en in Amsterdam woont.

 

Let op: minima zijn betekent niet persé dat je geen werk hebt! Er zijn vele parttimers, ZZP-ers, alleenstaande ouders en mantelzorgers die ook binnen de minimagrens vallen. In Amsterdam ben je minima als je niet meer dan 120% van het sociaal minimum te besteden hebt. 

 

logo-vrijplaats-blauw (4)

 

Je kunt terecht met:

  • een sociaal conflict, bijvoorbeeld op je werk, thuis, binnen je familie, of met buren, school, of instanties. 
  • een innerlijk conflict, bijvoorbeeld rondom armoede, mantelzorg, verlies van werk of gezondheid, echtscheiding, eenzaamheid. 
  • een onoplosbaar conflict. Onoplosbaar, omdat de ander onbereikbaar, ziek of dood is. 

Dus. Heb jij een kleine beurs en kun je heel hard wat coaching gebruiken? Gun jezelf een warm bad en stuur een mailtje naar info@conflicthulpminima.nl. Het zal je goed doen! 

 

Een klant over haar gratis Vrijplaats Coachingtraject: 
"Hierbij wil ik je heel hartelijk bedanken dat je me de mogelijkheid hebt geboden tot een reeks coachings sessies. 
Er kwamen enkele 'kernpunten' uit die in het verleden nooit in gewone therapie noch in readings ed naar voren zijn gekomen en die heel belangrijk zijn voor mij! Ik heb er veel baat bij gehad en dat gun ik anderen ook. Daarbij vind ik de methode erg interessant, vooral dat alle antwoorden uit de eigen koker komen van de 'klant'. Nogmaals dankjewel!"  Eveline

Of een andere klant:
'Het was een heel interessant en waardevol proces. Het werken met de kleurencirkels vond ik heel goed werken. Ze bieden een duidelijke structuur en overzicht en hadden voor mij ook een duidelijke energetische werking. Naar aanleiding van het Vrijplaatstraject ben ik meer genieten van de dingen die me blij maken en energie geven. Verder ben ik gaan luisteren naar de signalen van mijn lichaam en voel ik mijn grenzen beter. ok ben ik begonnen met het opruimen van mijn huis, zodat daar de energie beter kan gaan stromen en er meer ruimte en rust komt. Het heeft me enorm geholpen.' Anoniem

 

Heb je misschien belangstelling om zelf conflictcoach te worden en mee te draaien in dit project? Leuk, want conflictcoaching is een zeer boeiende tak van sport. En de opleiding en het werk zijn fantastisch voor je eigen persoonlijke ontwikkeling! Laat het me weten, want dan krijg je een korting op de Opleiding tot Conflictcoach. Wij willen graag groeien in Amsterdam.