Gratis coaching voor de Amsterdammer met de kleine beurs

Ja, je leest het goed! 

Als je het zelf niet kunt betalen, kun je via ons sociale project Vrijplaats Amsterdam GRATIS professioneel gecoacht worden door een gecertificeerde vrijplaatscoach. Voorwaarde is dat je minima bent en in Amsterdam woont.

 

Let op: minima zijn betekent niet persé dat je geen werk hebt! Er zijn vele parttimers, ZZP-ers, alleenstaande ouders en mantelzorgers die ook binnen de minimagrens vallen. In Amsterdam ben je minima als je niet meer dan 120% van het sociaal minimum te besteden hebt. 

 

logo-vrijplaats-blauw (4)

 

Je kunt terecht met een sociaal conflict, bijvoorbeeld op je werk, thuis, binnen je familie, of met buren, school, of instanties. 
Je kunt terecht met een innerlijk conflict, bijvoorbeeld rondom armoede, mantelzorg, verlies van werk of gezondheid, echtscheiding, eenzaamheid. 
En je kunt terecht met een onoplosbaar conflict. Onoplosbaar, omdat de ander onbereikbaar, ziek of dood is. 

 

Dus. Heb jij een kleine beurs en kun je heel hard wat coaching gebruiken? Gun jezelf een warm bad en stuur me een berichtje. Het zal je goed doen! 

 

Heb je misschien belangstelling om zelf conflictcoach te worden en mee te draaien in dit project? Leuk, want conflictcoaching is een zeer boeiende tak van sport. En de opleiding en het werk zijn fantastisch voor je eigen persoonlijke ontwikkeling! Laat het me weten, want dan krijg je een korting op de Opleiding tot Conflictcoach. Wij willen graag groeien in Amsterdam.