Vrijplaatstraject: conflict & lifecoaching

Van zandkorrel tot parel met Vrijplaatscoaching
Van zandkorrel tot parel met Vrijplaatscoaching

Met mildheid en kracht je doel bereiken

Lig je wakker van de situatie op je werk of thuis? Loop je tegen je emotionele en/of fysieke grenzen aan? Ben je bang dat dit wel eens het begin van het einde zou kunnen zijn? Dat kan anders. Dit coachingtraject biedt jou grond onder de voeten en praktische handvaten om de situatie in goede banen te leiden. 

 

'Maar waarom zou ik in begeleiding moeten? Het ligt niet aan mij!'

Tja, omdat als je blijft wachten tot de ander verandert, je waarschijnlijk nog heel lang kunt wachten! Laat dus het feit dat de ander niet mee wil werken aan een verbetering van de situatie geen excuus zijn om zelf niet met je  probleem aan de slag te gaan. Verandering van de situatie loopt altijd via jezelf. 

 

Goede redenen voor een Vrijplaatstraject: 

- je wil een lastige situatie waar je tegenaan loopt in goede banen leiden

- je hebt last van een innerlijk strijdpatroon, dat je belemmert

- je hebt last van een oud conflict, dat sporen heeft achtergelaten

- je wil in het algemeen beter met conflicten om kunnen gaan

 

Hoe we te werk gaan 

We gaan ontspannen en gestructureerd met je probleem aan de slag. Om snel overzicht en inzicht in je situatie te krijgen maken we gebruik van een ruimtelijk tool: het Vrijplaatstool. Je ontdekt hoe je je valkuil(en) kunt omzeilen, waar je kansen liggen en hoe je de situatie positief kunt beïnvloeden. Ook leer je hoe je je pijnlijke emoties kunt transformeren en loslaten. Indien nodig bereiden we samen het lastige gesprek met je opponent voor. 

 

Wat levert het je op?

  • Je weet wat je precies wil en hoe je dat voor elkaar gaat krijgen 
  • Grip op je emoties
  • Weer energie en zelfvertrouwen
  • Je bent goed voorbereid op het lastige gesprek 
  • Je begrijpt waarom deze situatie op je pad kwam en wat je er mee kunt

Een klant over het traject
'Ik heb het Vrijplaatstraject als zéér positief ervaren! Het heeft me enorm veel duidelijkheid en inzicht gegeven in waar ik mee bezig ben. Hoe ik het gegeven kan aanpakken; welke stappen te zetten. Ik kan het oprecht iedereen aanbevelen.'  
M. Dames te Amsterdam

 

De begeleiding

5 tot 7 coachingsessies van 2 uur + nazorg. Sessie 6 en 7 zijn facultatief (maar niet los verkrijgbaar). De 6e sessie geeft handvatten voor emotionele zelfzorg en de 7e sessie is een voorbereidingssessie op een lastig gesprek dat er al dan niet zit aan te komen. Of deze sessies nodig zijn bepalen we in overleg.

 

Extra service

Een zeer uniek feature dat ter ondersteuning van je proces aan het traject toegevoegd kan worden is mindsetvideo. Dit is een 3 minuten durende, op jou toegesneden video, die je gaat helpen in zeer korte tijd een enorme verlichting en gedragsverandering te realiseren. Dit door beinvloeding van je onbewuste. Dit product, dat gebruik maakt van geavanceerde technologie is gebaseerd is op de allernieuwste kennis over de werking van ons brein!

 

Voor wie is dit traject niet geschikt 

Niet bij ernstige verwarring of verslaving.

 

Waar 

De coaching vindt plaats bij KW9, tegenover het Centraal Station, of bij Het Coachhuis, aan het Vondelpark in Amsterdam. 

 

Investering 

Prijs op aanvraag. Neem vrijblijvend contact met ons op! 

 

btn_e-zine

 

NB Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring van toepassing