Bevrijdende hulp bij psychosociale arbeidsbelasting en ander diepgeworteld conflict

Transformatieve Conflict- & Lifecoaching bij PSA

Transformatieve Conflictcoaching van de Vrijplaatscoach
Transformatieve Conflictcoaching van de Vrijplaatscoach

Je hebt conflicten en conflicten. Sommigen zijn met één gesprekje en een beetje goede wil opgelost. Anderen liggen gecompliceerd en kosten bloed, zweet en tranen. Mogelijk ben jij het slachtoffer van pestgedrag of (seksuele) intimidatie of geweld, of ben je zelf over de schreef gegaan, of ken je beide posities aan den lijve en weet jij precies waar ik het over heb. 

 

Conflicten van dien aard op de werkvloer worden psychosociale arbeidsbelasting genoemd. Voor wie mondig is kan hier hulp bij krijgen - volgens de Arbowet is de werkgever daartoe verplicht en moet een bedrijfsarts je verzoek daartoe sowieso honoreren - maar de vraag is: durf je de hulpvraag te stellen? Wil je geholpen worden?

 

En nou bedoel ik niet in procedurele zin, met het indienen van een klacht en/of een rechtszaak, maar jij zelf. Wil jij geholpen worden? Om je van deze shit te bevrijden. Een klacht indienen of rechtszaak voeren is belangrijk, maar brengen je maar tot zo ver. Ze gaan over de zaak, maar niet per se over jou. Transformatieve Conflictcoaching wel. Het helpt jou de situatie goed te handlen en het gif uit je systeem te werken.  

Wat is transformatieve conflictcoaching?

Transformatieve conflictcoaching biedt hulp bij het hanteren, benutten èn loslaten van conflict.  De focus ligt op het flippen van de situatie, en deze te gebruiken voor jouw heling, persoonlijke groei en ontwikkeling. Je weer vrij voelen van binnen. Aspecten die hierbij een rol spelen zijn bewustwording en oplossing van onbewuste innerlijke pijn en blokkades, het aanboren van je eigen wijsheid en kracht en het herkennen en doorsnijden van de onderlinge dynamiek. Meer informatie over transformatieve coaching lees je hier en hier

Wanneer kies je hiervoor? 

geel balletje Bij diepgeworteld innerlijk èn uiterlijk conflict 
geel balletje Als je moeite hebt met grenzen en in het algemeen je conflictvaardigheid wil verbeteren 

geel balletje Bij psychosociale arbeidsbelasting: werkstress als gevolg van conflict, agressie, geweld, (seksuele) intimidatie of als gevolg van werkdruk

 

Wanneer niet? Niet bij ernstige verwardheid, borderline, verslaving, een klinische depressie, of extreme vermoeidheid. 

Voor wie

Voor professionals in de Zorg- en Welzijnssector en het Onderwijs (HBO-nivo en hoger). Particulieren ook van harte welkom!

Dit is wat Transformatieve Conflict- & Lifecoaching je brengt:

Bij innerlijk conflict en dreigende burnout Conflictbevrijding 

 • Inzicht in hoe je jezelf klem zet;
 • De angel uit je innerlijke conflict;
 • Grip op je grenzen (eindelijk!)
 • Een techniek om emotionele pijn versneld te verwerken;
 • Bewustwording van je kansen en mogelijkheden;
 • Je eigen recept voor energie, groei en bevrijding!
 • Inzicht in de relatiedynamiek en hoe deze te doorbreken
 • Voorbereiding op het lastige gesprek

Extra modules

Zo gewenst toe te voegen aan dit traject:

 • Vergevingssessie: dit kan belangrijk zijn voor je eigen herstel
 • Zelfhealingsessie: als je wil leren  hoe je jezelf reinigt van interne en externe negatieve energieën.

Hoe we te werk gaan

 • Alvorens met elkaar in zee te gaan eerst vrijblijvend een oriënterend gesprek live, of via Zoom (uur ca 1 uur) 
 • Werkwijze: ontspannen, gestructureerd, en volledig op basis van zelfsturing. Elke sessie heeft zijn eigen doelstelling en inzichten, die je stap voor stap dichter bij jezelf en je gewenste doel brengen. (Duur sessies: 2 uur). 
 • Per sessie een Informatieblad + een ondersteunende oefening voor thuis.
 • Na elke sessie maak je een kort Reflectieverslag van bijzonderheden die je wil onthouden.
 • Van mij ontvang je je zogenaamde Zelfsturingskaart© met al jouw inzichten, valkuilen, innerlijke dynamiek, beelden en voorgenomen acties, een verhelderende Relatiekaart© en een persoonlijke Communicatiekaart©.
 • Als extra ondersteuning ontvang je de Vrijplaats Mindsetvideo©. Deze 3 minuten durende video verrijkt met high tech brainwave technologie, helpt je in 3 weken tijd meer innerlijke ruimte en keuzevrijheid te ervaren en bevordert conflictbevrijding.

  Een klant over dit traject: 'Ik heb serieus mijn leven terug. Wat moet ik nog meer zeggen? Ongelooflijk blij hiermee.' A.S. te Amsterdam. Lees hier meer referenties.

Aantal sessies en duur van het traject

Het Conflict-&Lifecoaching Traject: een voorgesprek plus 9 sessies van 2 uur (dit is inclusief intake en nazorgsessie). Duur: 4-5 maanden. 

De Vergeving Module en Zelfhealing Module: beiden zijn sessies van 2 uur.

Waar

Bij KW9, tegenover Centraal Station Amsterdam, of bij Het Coachhuis, aan de Binnenkant of aan het Vondelpark in Amsterdam.

Contact 

Weten wat het kost? Mail of app me even. Voelen of het klikt? Laten we elkaar geheel vrijblijvend ontmoeten. Dat kan telefonisch, via Zoom, of live: wat jij prettig vindt.

  

Dit klinkt goed. Ik ga contact opnemen. 

 

NB Meer weten over de vergoeding van kosten? Check deze pagina

NB Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring van toepassing