Mindsetvideo Conflicthantering

'Change your thoughts, and you change your destiny. ’
dr. J. Murphy

 

Beter worden in conflicthantering
Bepalend voor jouw vermogen om op een goede en overtuigende manier met conflict om te gaan is de mate waarin je je innerlijke vrijheid cq neutraliteit kunt bewaren. De mindsetvideo helpt je je vrije positie te verankeren in je onderbewuste. Hierdoor kun je beter bij jezelf en gemakkelijker in contact met de ander blijven. Je voelt je rustiger en kalmer en wordt minder snel in een conflict gezogen. Voor meer informatie hierover: lees ons gratis E-book!

 

Wat is een mindsetvideo?
De mindsetvideo is een korte video van 3 minuten met beelden en positieve affirmaties die je helpen je vrije positie te bewaren. Dezelfde affirmaties zijn bovendien nog zo’n 1000 keer subliminaal in de muziek verwerkt. Je hoort ze nauwelijks, maar je onderbewuste neemt ze wel waar en op. Door naar de video te kijken en luisteren, leg je dus versneld nieuwe neurale paden aan in je brein, die ervoor zorgen dat je van binnenuit de impuls krijgt om hier meer naar te handelen.

 

Gebruiksaanwijzing
Om de overtuigingen in je onderbewuste te implanteren dien je de video minimaal 3 weken lang 2 keer per dag te bekijken en beluisteren. Met of zonder koptelefoon of oortjes. De beste tijd hiervoor is meteen na het wakker worden en vlak voordat je gaat slapen. Natuurlijk kun je ook overdag kijken, maar hoe meer ontspannen je brein is, hoe gemakkelijker de boodschappen in je onbewuste opgenomen worden.

 

Volop wetenschappelijk bewijs
Wellicht vraag jij  je – net als ik aanvankelijk – af of dit wel echt werkt. Ik ben tot de conclusie gekomen dat hier door de jaren heen veel  onderzoek naar is gedaan en vanuit de neurowetenschap volop bewijs voor is gevonden. Jezelf blootstellen aan subliminale boodschappen heeft een meetbaar en duurzaam effect op je brein. Jezelf overtuigen? Lees  NeuroWisdom (Waldman & Manning, 2017), Words can Change your Brain (Newberg & Waldman, 2013) en/of The Power of Your Subconscious Mind (Murphey, 2008). 

 

Geinteresseerd? 

 

Bestel hier de video!