Masterclass Het Geheim van Conflictbevrijding

Masterclass Het Geheim van Conflictbevrijding

Ken je dat? Dat je coachee of klant vast zit in een bepaalde conflictsituatie en dat er eigenlijk geen doorkomen aan is? Het gevoel dat wat jij inbrengt nauwelijks verlichting lijkt te bieden en/of tot echte verandering aanzet? Geen zorgen: je bent niet de enige. 

Conflictbegeleiding is namelijk een specialisme!

 

Van conflictbegeleider naar conflictbevrijder

Besef allereerst dat er een wezenlijk verschil zit tussen een conflict helpen afhandelen en er een helpen oplossen. Als conflictbevrijder faciliteer je het laatste. Door je coachee te helpen zijn of haar (innerlijke) conflict beter te hanteren, te benutten èn los te laten. Een conflictbevrijder kan dus ook van grote betekenis zijn voor iemand wiens tegenpartij niet openstaat voor een gesprek of oplossing!

 

Zou  jij daar best eens iets meer over willen weten en ben je nieuwsgierig naar de kunst van het conflictbevrijden? Dan ben je van harte welkom op deze verdiepingsdag over transformatieve conflict- & lifecoaching! 

 

Voor wie?

Deze Masterclass is speciaal bedoeld voor coaches, geestelijk verzorgers en psychologen. Daarnaast zijn ook andere professionals die mensen met conflict op individuele basis begeleiden, zoals vertrouwenspersonen, maatschappelijk werkers, mediators en HRM-professionals. 

 

Wat je gaat leren

In de  Masterclass 'Het Geheim van Conflictbevrijding'   maak je kennis met een transformatief coachingmodel en leer je:   

  • wat het geheim van conflictbevrijding is
  • hoe je het gevoel van veiligheid van je coachee kunt optimaliseren (het fundament onder het bevrijdingsproces)
  • reik ik je een simpele techniek aan om het reflectievermogen van je coachee te verbeteren (waardoor ze sneller hun eigen aandeel en nieuwe mogelijkheden zien en jij minder hard hoeft te werken);
  • wat de 8 vaardigheden van een conflictbevrijder zijn

Bonus: Cheatsheet  Valkuilen conflicthantering 'Van Conflict naar Groei'

 

NB Deze Masterclass is de eerste trainingsdag van de Opleiding tot Conflictbevrijder, maar is uitstekend los te volgen!

 

Dus… zin in zo'n fijne verdiepingsdag?

 

Ja, interessant!

 

Review

Monique Visser (bemiddelaar Belastingdienst): 'Geweldige Masterclass conflictbevrijding gedaan! Ontzettend leerzaam voor iedereen. Alexandra is ontzettend bedreven om jou écht iets bij te brengen en kan dat ook. Je blijft echt bij de les en de oefeningen zijn ook echt bijzonder vond ik. Ontzettend leerzaam voor iedereen in iedere fase van zijn eigen leven en met dat van anderen. Dank!!'

  

Datum

- Vrijdag 19 november 9.00 - 17.00 uur 
Vanwege Corona min 4, max 6 deelnemers per workshop . 

 

Kun je niet op deze datum, maar heb je interesse? Geef het even door, dan neem ik contact met je op zodra er een nieuwe datum bijkomt.  

 

Locatie 

Het Coachhuis, Binnenkant 24, op 5 minuten loopafstand van Amsterdam CS

 

Investering

€247 ex BTW, inclusief koffie en thee. Maar als je besluit mee te doen aan de Opleiding dan wordt dit bedrag later in mindering gebracht op de opleidingsprijs.

 

 Leuk, ik meld me aan.