Herorientatie op werk en leven

Loopbaantraject

Investeer in een stevig fundament
Investeer in een stevig fundament

Zie je het niet meer zitten in  je huidige werk? 

Voel je dat je moet bijsturen, maar weet je niet hoe?

Een fundament onder je plan

Er zijn tijden in je leven dat zaken bijgesteld moeten worden. Dat zijn belangrijke tijden. Je weet dat de keuzes die je nu maakt, gevolgen hebben voor de langere termijn. Met een goed fundament onder je plan ga je de toekomst met meer vertrouwen tegemoet.

'Paul is een gewetensvol mens die mij geholpen heeft bij mijn persoonlijk leiderschap. Iedereen die in een bepaalde levensfase komt zou door hem en zijn team geholpen zijn om zichzelf weer een flinke steun in de rug te geven. En nieuwe perspectieven aangereikt te krijgen, zowel in werk- als privé omstandigheden.' D. Minderman, interim manager 

Wanneer?  

Als je je afvraagt of je nog op de goeie plek zit en toe bent aan een heroriëntatie op werk en leven. 

Wat gaan we doen?

  • werken aan je balans (spanningsregulering en empowerment)
  • een vitaliserend loopbaanperspectief ontwikkelen 
  • 2 a 3 opties formuleren
  • knelpunten, risico’s en ondersteuningsbehoefte daarbij in kaart brengen
  • een concreet oplossingsvoorstel richting werkgever maken, doorgelicht op haalbaarheid  

Zo weten alle betrokkenen loepzuiver waar ze 'ja!' tegen zeggen. 

De Vrijplaats®

In de Vrijplaats® vind je het plezier in je werk en leven weer terug, o.a. doordat we je bewuste en onbewuste drijfveren op een lijn brengen. De ontspannen en tevens krachtige werkwijze is met name geschikt als je in een proces van herstellen, nieuwe keuzes maken, voorwaarden creëren en onderhandelen met je omgeving zit. Centraal in de werkwijze staan veiligheid, zelfsturing en een zingevende benadering. Meer over de Vrijplaats® lees je hier.

 

'Vrijplaatscoaching is magisch! Ik ben krachtiger geworden, heb meer zelfvertrouwen gekregen en er is meer realisme ontstaan over het toekomstperspectief.'  V. Projectontwikkelaar in Welzijnsector

Praktische info

Het gaat om 10 sessies van 2 uur. Je maakt van elke sessie zelf een kort reflectieverslagje (alleen over wat jij wilt onthouden) en soms krijg je bepaalde opdrachten mee naar thuis. We ondersteunen de communicatie met je werkgever. Indien nodig hebben we daar samen een gesprek mee. De coaching vindt plaats aan het Vondelpark of schuin tegenover het Centraal Station in Amsterdam. 

Investering

Duur 3 tot 5 maanden (afhankelijk van frequentie sessies)

Meer weten?   

Vraag de offerte op. Wil je een van ons eerst graag ontmoeten? Bel Alexandra op 06 3040 3330 voor een afspraak, of stuur een berichtje via de mail: 

 

btn_e-zine