van Conflict naar Groei

 

Welkom! 

Heb jij of je medewerker te maken met: 

  • een (onderhuids) conflict met een collega of leidinggevende
  • een re-integratie die niet prettig verloopt
  • (werk)druk en spanningen op de werkvloer
  • geroddel, (seksuele) intimidatie, discriminatie, pesten, of agressie op het werk

Dan is er sprake van psychosociale arbeidsbelasting (PSA), oftewel werkdruk en/of werkstress. Ruim 30 procent van het ziekteverzuim heeft hiermee te maken. Werkstress gaat ten koste van je gezondheid, de samenwerking en je productiviteit. Wat je je carrière kan kosten. Het is belangrijk hier tijdig iets aan te doen. Daarom zijn werkgevers sinds 2007 wettelijk verplicht om PSA actief te voorkomen en te verminderen. Waardoor jij recht op begeleiding hebt!

 

De vraag is echter: wat wil jij? Wil je jezelf niet weg laten vagen? Wil je het stuur terug over je leven? Wil je weten waarom jou dit overkomt? Wil je weten wat deze situatie jou te vertellen heeft?

 

Om daar achter te komen zul je bereid moeten zijn naar binnen te kijken. Dat is fijner dan je denkt. Zo leer je jezelf kennen en je ware mogelijkheden. Zelfreflectie is noodzakelijk om de regie en je energie weer terug te krijgen. Ben je daar klaar voor, dan staan onze deuren wijd open voor jou. 

 

 

Wij bieden je een Vrijplaats®: een veilige plek, aandacht en tijd, en een systematische aanpak die jou gaat helpen een uitweg te vinden die bij je past. Wij zullen niet het stuur van je overnemen, maar helpen je weloverwogen, doorvoelde keuzes te maken. En de nodige stappen te zetten. Waardoor de last van je schouders zal vallen en je weer licht aan de horizon zult zien. 

 

De Vrijplaats® wordt al sinds 1999 succesvol toegepast bij honderden mensen en organisaties, is sinds 2007 een officieel gedeponeerd merk, en is in 2009 door Syntens (Ministerie van Economische Zaken) als sociale innovatie erkend.

 

Wil je ons eerst wat beter leren kennen? Abonneer je dan geheel kosteloos op ons E-zine Van Conflict naar Groei met maandelijks waardevolle tips en artikelen en vlogs over omgaan met conflict, werkdruk en werkstress. Klik op onderstaande button om je aan te melden:  

 

btn_e-zine

 

Vooral benieuwd naar onze dienstverlening? Kijk dan gauw in het bovenmenu onder Voor jou

 

We hopen je graag te 'ont-moeten' in onze praktijk vlakbij het CS in hartje Amsterdam. 

Hartegroet! 

 

drs. Alexandra W.M. van Smoorenburg en Paul Sträter

Senior conflict- en re-integratiebegeleiders