van Conflict naar Groei

 

Welkom! 

Heb jij of je medewerker te maken met: 

  • een (onderhuids) conflict met een collega of leidinggevende
  • een re-integratie die niet prettig verloopt
  • (werk)druk en spanningen op de werkvloer
  • geroddel, (seksuele) intimidatie, discriminatie, pesten, of agressie op het werk

Dan is er sprake van psychosociale arbeidsbelasting (PSA), oftewel werkdruk en/of werkstress. Ruim 30 procent van het ziekteverzuim heeft hiermee te maken. Werkstress gaat ten koste van je gezondheid, de samenwerking en je productiviteit. Wat je je carrière kan kosten. Het is belangrijk hier tijdig iets aan te doen. Vandaar dat werkgevers sinds 2007 wettelijk verplicht zijn om PSA actief te voorkomen en te verminderen. Waardoor jij recht op begeleiding hebt!

 

Dat de situatie vervelend voelt, wil nog niet zeggen dat deze je ongeluk komt brengen. Ook is het niet altijd een teken dat je beter weg kunt gaan bij je huidige werkgever. Wel is het altijd een duidelijk signaal dat het tijd is voor bijsturing. Dat het anders moet. Wat op dit moment voor jou de aangewezen weg is ontdek je helemaal zelf in een conflict- of re-integratiecoachingtraject van De Vrijplaatscoach.   

 

 

Wat wij je bieden is een Vrijplaats®: een veilige plek, aandacht en tijd en een systematische aanpak die jou gaat helpen een uitweg te vinden die bij je past. Wij zullen zoals hierboven al aangegeven niet het stuur van je overnemen, maar je helpen weloverwogen, doorvoelde keuzes te maken. En de nodige stappen te zetten. Waardoor de last van je schouders zal vallen en je weer licht aan de horizon zult zien. 

 

De Vrijplaats® wordt sinds 1999 succesvol toegepast bij honderden mensen en organisaties, is sinds 2007 een officieel gedeponeerd merk en is in 2009 door Syntens (Ministerie van Economische Zaken) als sociale innovatie erkend. Sinds 2014 leiden wij ook andere coaches, mediators en vertrouwenspersonen op tot Vrijplaats Conflictcoach. 

 

Wil je ons eerst wat beter leren kennen? Abonneer je dan geheel kosteloos op ons E-zine Van Conflict naar Groei met maandelijks waardevolle tips, artikelen en vlogs over omgaan met conflict, werkdruk en werkstress. Klik op onderstaande button om je aan te melden:  

 

btn_e-zine

 

 

We hopen je graag te 'ont-moeten' in onze coachingruimte vlakbij het Vondelpark, of het Centraal Station in hartje Amsterdam. 

Hartegroet! 

 

drs. Alexandra W.M. van Smoorenburg en Paul Sträter

Senior conflict- en re-integratiebegeleiders