Home

Conflict en re-integratie in Zorg of Welzijn regio Amsterdam

Welkom bezoeker! 

Werk je in de Zorg of Welzijnssector en heb jij (of je medewerker) te maken met: 

  • een conflict met een collega of leidinggevende
  • een re-integratie die niet prettig verloopt
  • (werk)druk en spanningen op de werkvloer
  • geroddel, (seksuele) intimidatie, discriminatie, pesten, of agressie op het werk

Dan is er sprake van psychosociale arbeidsbelasting (PSA), oftewel werkdruk en/of werkstress. Ruim 30 procent van het ziekteverzuim heeft hiermee te maken. Triest, want zoals jij inmiddels wel weet verpest het de sfeer, kost het je je gezondheid en gaat het ten koste van de samenwerking en de productiviteit. Wat je je carrière kan kosten. En dat zijn precies de redenen waarom werkgevers sinds 2007 wettelijk verplicht om PSA actief te voorkomen en te verminderen. En jij dus recht hebt op begeleiding hierbij. 

 

De vraag is echter: wat wil jij? Wil je oprecht je energie en je leven terug? Wil je weten hoe je de situatie in goede banen kunt leiden? Wil je toevallig ook nog weten wat deze situatie jou komt brengen? Waar je toe wordt uitgenodigd?
Om daar achter te komen zul je bereid moeten zijn naar binnen te kijken. En daar ideeën op te doen over wat en hoe dan wel. Als jij daar voor open staat, staan onze deuren wijd open voor jou. 

 

Wij bieden je een Vrijplaats®: een veilige plek, aandacht en tijd, en een methode die je gaat helpen een goeie aanpak te vinden, die bij jou past. Wij zullen niet het stuur van je overnemen, maar je helpen weloverwogen, doorvoelde keuzes te maken en de nodige stappen te zetten. Doel is: bevrijding van de emotionele last en een haalbaar perspectief.

 

De Vrijplaats® wordt al sinds 1999 succesvol toegepast bij honderden mensen en organisaties, is sinds 2007 een officieel gedeponeerd merk, en is in 2009 door Syntens (Ministerie van Economische Zaken) als sociale innovatie erkend.

 

Wil je ons eerst wat beter leren kennen? Abonneer je dan op ons gratis E-zine met tweewekelijks waardevolle tips en artikelen over omgaan met conflict, werkdruk en werkstress. Klik op onderstaande button om je aan te melden:  

 

                                                                 

Vooral benieuwd naar onze dienstverlening? Kijk dan op de volgende pagina's:

Conflict oplossen? > Conflictcoaching of Bemiddeling

Re-integreren na ziekte, reorganisatie, of ontslag > Herorientatie Loopbaantraject of Re-integratiebegeleiding  

Conflictvaardigheden trainen? > Trainingen

Zelf conflictcoach worden? > Trainingen

 

Hartegroet! 

drs. Alexandra W.M. van Smoorenburg en Paul Sträter

Senior conflict- en re-integratiebegeleiders